Over ons

over-ons

SIRA BOUW

Sira Bouw is een modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf uit Amsterdam. Sira Bouw is een aannemer die zich richt op: verbouwen, renoveren en onderhoud van onroerend goed.

Aannemersbedrijf uit Amsterdam waar u als klant centraal staat.

Úw eisen en wensen vormen ons uitgangspunt. Wij werken als team samen en denken tot in de details met u mee. Sira Bouw zet kennis en ervaring in met één doel: het realiseren van uw wens met hoogstaande kwaliteit. Waar mogelijk en gewenst kiezen we voor duurzame oplossingen. We maken gebruik van duurzame bouwmaterialen en kiezen vaak voor aanvullende duurzame energievoorzieningen en besparingsmethoden.

VISIE & KWALITEIT

Maatwerk, oog voor detail en het leveren van topkwaliteit door vakmensen is ons dagelijkse werk. Ook het toepassen van ruimtelijke of esthetisch verassende oplossingen zorgen ervoor dat Sira Bouw in de loop van de jaren een groep vaste opdrachtgevers en relaties om zich heen heeft verzameld. Deze groep is groeiend, wij stellen het op prijs als ook u hier deel van uit gaat maken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan contact met ons op.

sira_bouw_over_ons (1)
sira_bouw_over_ons (2)